0341 74 56 46 info@rht-chaletbouw.nl

Onze basismodellen 

Volledig naar wens uit te breiden

Al onze woningen, van recreatiechalets tot mantelzorgwoningen worden gebouwd vanuit een basismodel. Vanuit dit basismodel is alles mogelijk en wordt alles afgestemd op uw persoonlijk wensen, eisen en behoeften. Zo kunnen we de oppervlaktes uitbreiden, eventueel zelfs door er een extra verdieping bovenop te bouwen. Wilt u een open haard in de woning of een airco? Nagenoeg alles is mogelijk doordat wij volledige maatwerk chalets aanbieden. 

De indeling veranderen
U wilt de indeling of de opbouw van het basismodel veranderen? Geen probleem! Wij bespreken al uw wensen zeer duidelijk voordat wij met de bouw beginnen en zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat. 

Wijzigingen tijdens de bouw
Het kan voorkomen dat u tijdens de bouw ineens beseft dat u iets bent vergeten of dat er toch nog iets veranderd moet worden aan de indeling van de chalet. Wij zullen er altijd alles aan doen om deze wijzingen of aanvullingen, indien mogelijk, uit te voeren.

Maatwerk chalets

Hoe het werkt

1. Contact opnemen

Wij hebben uw interesse gewekt en u neemt contact met ons op. Dit kan per mail, telefoon of het contactformulier. Wij reageren hier z.s.m op. 

2. Vrijblijvende offerte

Op basis van al uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Indien gewenst kunnen we ook eerst een persoonlijke afspraak inplannen. 

3. Doorlopen opdracht

Na goedkeuring van de offerte zullen we de opdracht nog volledig doorlopen. Wij zullen alles samen afstemmen en plannen. 

4. Uitvoering & bijsturen

Na akkoord zullen we beginnen met de bouw. Bijsturing is dan vaak nog mogelijk. Bij 100% tevredenheid wordt de chalet opgeleverd.