0341 74 56 46 info@rht-chaletbouw.nl

RHT Chaletbouw in het kort…

Ons verhaal

Negen en zes jaar oud waren ze, René en Henk van de Top, toen hun vader begon met chaletbouw. En elke zaterdag stonden ze paraat. Eerst om mee te helpen opruimen, maar steeds vaker om het vak te leren van de timmermannen. En in 2017 hebben ze zelf de sprong gewaagd: RHT Chaletbouw was een feit. Samen met hun team bouwen ze de mooiste en meest duurzame chalets. Met de materialen en methodes van nu, maar ook met de vakkennis van toen in hun broekzak.

Kwaliteit, dat staat op nummer één. Want een chalet kopen doe je niet zomaar, en voor René en Henk is een klus pas echt af, als ze zeker weten dat de klant er decennia lang plezier van kan hebben. Daarom werken ze heel secuur en controleren ze alles nog een keer zelf voordat een project opgeleverd wordt.

Ook service is heel belangrijk bij RHT chaletbouw. Bij een servicemelding komt er altijd één van de broers mee. Met de klant kijken ze naar de beste oplossing. Want ook na het bouwen blijft kwaliteit voorop staan. Waar in de reguliere bouw op de centimeter wordt gewerkt, werken René en Henk op de millimeter.

“Als een klant tijdens het bouwen ineens in paniek belt omdat hij nog een aanpassing bedenkt, en het is voor ons nog mogelijk om die aanpassing te doen, dan doen we dat natuurlijk. We zetten graag een stapje extra voor mensen.”

RHT Chaletbouw
N

Jarenlange ervaring

N

Maatwerk naar uw wens

N

Snelle opleveringen

N

Zeer secuur en deskundig

Werkgebieden en onze zekerheden 

Gegarandeerde tevredenheid

Chalet laten bouwen? Dan bent u bij RHT Chaletbouw op het juiste adres. Wij bouwen chalets voor diverse doeleinden en onderscheiden ons door onze uiterst kwalitatieve en secure werkzaamheden, duurzame materialen en uitstekende service. 

Bij ons staat kwaliteit altijd op nummer één, want een chalet laten bouwen doet u niet zomaar. Voor ons is een klus daarom ook pas écht af als we zeker weten dat alles perfect is en u er decennialang plezier van gaat hebben. Om dit te realiseren zorgen we ervoor dat we gebruik maken van de beste en duurzame materialen, werken we uiterst secuur en wordt alles uitvoerig en deskundig gecontroleerd voordat het project wordt opgeleverd. Uiteraard wordt het project pas opgeleverd als u 100% tevreden bent met het eindresultaat. 

Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Als u tijdens het bouwen toch ineens nog een aanpassing wilt doen, kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Als het voor ons nog mogelijk is om die aanpassing te doen, doen we dat uiteraard voor u.

RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw