0341 74 56 46 info@rht-chaletbouw.nl

Chaletbouw Nieuwleusen

Op zoek naar een deskundig bedrijf voor kwalitatieve chaletbouw in Nieuwleusen? Dan bent u bij RHT Chaletbouw op het juiste adres. Wij bouwen chalets voor verschillende doeleinden en onderscheiden ons door onze kwalitatieve en secure werkzaamheden, duurzame materialen en uitstekende service. Voor ons is een project pas écht af als u tevreden bent. Wij willen uiteraard dat u er decennialang plezier van gaat hebben. Om dit te realiseren, maken we gebruik van de beste materialen, werken we uiterst secuur en wordt alles deskundig gecontroleerd.

Wij doen altijd een stapje extra voor onze klanten. Als u tijdens het bouwen toch een aanpassing wil doen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Is het mogelijk om de aanpassing door te voeren? Dan doen wij dat uiteraard voor u. Het project wordt opgeleverd als u 100% tevreden bent met het eindresultaat. Vakkundige chaletbouw besteedt u uit aan een professioneel bedrijf. Een chalet bouwen in Nieuwleusen doet u niet zomaar, dit vraagt om een goede voorbereiding, de juiste mankracht en vakkennis. Bij ons staat kwaliteit altijd op nummer 1.

Chaletbouw Nieuwleusen
N

Jarenlange ervaring

N

Maatwerk naar uw wens

N

Snelle opleveringen

N

Zeer secuur en deskundig

De mogelijkheden van chaletbouw in Nieuwleusen

Omdat chaletbouw altijd maatwerk is, wordt iedere chalet vanuit een basismodel gebouwd. Vanuit dit basismodel is alles mogelijk en wordt alles afgestemd op uw persoonlijk wensen, eisen en behoeften. Zo kunnen we de oppervlaktes uitbreiden en eventueel een extra verdieping bovenop bouwen. Wilt u een open haard in de woning of een airco? Nagenoeg alles is mogelijk doordat wij volledige maatwerk chalets aanbieden. Chaletbouw komt in vele maten en soorten voor. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden:

Recreatiechalet enkel
Een veel voorkomend model is een enkel chalet. Deze chalet heeft gemiddelde en ‘standaard’ afmeting. In een recreatiechalet wilt u lekker recreëren en het is vaak wenselijk dat de chalet duurzaam wordt gebouwd en van alle luxe wordt voorzien.

Dubbel chalet
Een dubbel chalet is ideaal wanneer u op zoek bent naar een grote chalet met veel ruimte. Een dubbel chalet beschikt over meerdere kamers en is flexibel in te delen. De indeling van het chalet bepaalt u uiteraard zelf (in overleg).

Mindervalide woning
Een mindervalide woning wordt speciaal ontwikkeld voor mindervaliden. Dit betekent dat de chalet bijvoorbeeld rolstoelvriendelijk moet zijn. Maar het kan ook zijn dat er een speciale badkamer in geplaatst moet worden.

Mantelzorgwoning
Een mantelzorgwoning wordt speciaal ontwikkeld voor mantelzorgers. Dit betekent dat de chalet eenvoudig te plaatsen moet zijn, bijvoorbeeld in uw achtertuin. U bepaalt volledig het ontwerp, uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.

Chaletbouw RHT
Chaletbouwer
Chaletbouwer
Wilt u een duurzame chalet laten bouwen in Nieuwleusen? Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.