0341 74 56 46 info@rht-chaletbouw.nl

Luxe chalet laten bouwen

Duurzame chalet laten bouwen

Ongekende mogelijkheden en chaletbouw in eigen beheer

Een luxe chalet laten bouwen? Dan bent u bij RHT Chaletbouw op het juiste adres. Wij bouwen chalets voor diverse doeleinden en onderscheiden ons door onze uiterst kwalitatieve en secure werkzaamheden, duurzame materialen en uitstekende service. Of u nu kiest voor een duurzaam, luxe of simpel chalet, met uw eigen droomchalet krijgt u gegarandeerd een vakantiebeleving op hoog niveau.

Luxe chalet bouwen – hoe werkt het?

Samen kijken we naar uw wensen, uw budget, de gewenste inrichting, functionaliteiten, planning etc. Alles wordt in overleg met u uitgezocht en samengesteld, u krijgt hierdoor exact het chalet die u zoekt en die past bij al uw wensen. Vervolgens maken wij een ontwerp die gebaseerd is op hetgeen vooraf besproken. Vaak werken wij met een standaardmodel voor de chalets die verder volledig naar wens kan worden aangepast maar ook een chalet in zijn geheel ontwerpen behoort tot de mogelijkheden. 

Uw droomchalet wordt vervolgens in onze werkplaats in Nederland door echte vakmensen gebouwd. We houden tijdens de bouw contact en ook tijdens de bouw kunt u vaak nog eventuele aanpassingen doorgeven. We zijn flexibel en RHT Chaletbouw heeft als doel om een chalet te bouwen die volledig past bij uw wensen zodat het oprecht een droomchalet genoemd mag worden.

N

Jarenlange ervaring

N

Maatwerk naar uw wens

N

Snelle opleveringen

N

Zeer secuur en deskundig

RHT Chaletbouw in het kort

Gegarandeerde tevredenheid

Wilt u graag een luxe chalet laten bouwen? Dan bent u bij RHT Chaletbouw op het juiste adres. Wij bouwen chalets voor diverse doeleinden en onderscheiden ons door onze uiterst kwalitatieve en secure werkzaamheden, duurzame materialen en uitstekende service. 

Bij ons staat kwaliteit altijd op nummer 1 want een chalet laten bouwen doe je niet zomaar. Voor ons is een klus daarom ook pas écht af als we zeker weten dat alles perfect is en u er decennia lang plezier van gaat hebben. Om dit te realiseren zorgen we ervoor dat we gebruik maken van de beste en duurzame materialen, werken we uiterst secuur en wordt alles uitvoerig en deskundig gecontroleerd voordat het project wordt opgeleverd. Uiteraard wordt het project pas opgeleverd als u 100% tevreden bent met het eindresultaat. 

Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Als een klant tijdens het bouwen ineens in paniek belt omdat hij nog een aanpassing bedenkt, en het is voor ons nog mogelijk om die aanpassing te doen, dan doen we dat natuurlijk. 

Prijzen van een chalet laten bouwen

Interesse om een luxe chalet te laten bouwen? Dan bent u vast benieuwd naar de kosten die hierbij komen kijken. De prijzen zijn sterk afhankelijk van het model chalet, het interieur de functionaliteiten en bijvoorbeeld het aantal maatwerk aspecten. Elk chalet is anders en de prijzen variëren dan ook sterk, in principe heeft u de prijs zelf in de hand, immers stelt u zelf uw chalet samen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een standaard model.

Bij RHT Chaletbouw realiseren wij uw droomchalet op basis van uw budget. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en de kosten zijn dan ook niet zo te zeggen. Wel kunnen we vrij snel een richtprijs voor u maken. Een chalet van €15.000 behoort tot de mogelijkheden maar ook een luxe chalet bouwen van bijvoorbeeld € 80.000 is geen uitzondering.