0341 74 56 46 info@rht-chaletbouw.nl

Mantelzorgwoning laten bouwen

100% naar uw wens

Een luxe mantelzorgwoning laten bouwen in de vorm van een chalet? RHT Chaletbouw kan dit voor u op zich nemen en bouwt mantelzorgwoningen die volledig voldoen aan uw wensen en eisen. Elke mantelzorgwoning wordt volledig op maat gemaakt en nagenoeg alles kunnen wij dan ook realiseren. Wij begeleiden u van het eerste idee en advies tot en met de productie, transport en het plaatsen van de woning. Mochten er in de toekomst problemen ontstaan, of veranderen uw zorgbehoeftes, dan staan wij uiteraard ook voor u klaar.

Wij zijn een unieke partij omdat we de duurzame en de beste kwaliteit mantelzorgwoningen leveren op de markt. Daarbij zetten wij altijd een stapje extra voor onze klanten. Onze mantelzorgwoningen zijn ervoor gemaakt en ontworpen om decennialang mee te gaan. 

Het laten bouwen van een mantelzorgwoning is een intensief traject en vraagt daarom om vakmanschap en deskundigheid. Het hele traject wordt perfect met onze klanten afgestemd zodat wij altijd tevreden klanten hebben. Niet alleen tijdens of na de bouw maar ook in de toekomst.  

RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw
N

Jarenlange ervaring

N

Maatwerk naar uw wens

N

Snelle opleveringen

N

Zeer secuur en deskundig

Luxe mantelzorgwoning bouwen

Gegarandeerde tevredenheid

Een luxe mantelzorgwoning laten bouwen? Dan bent u bij RHT Chaletbouw op het juiste adres. Wij bouwen chalets voor diverse doeleinden en onderscheiden ons door onze uiterst kwalitatieve en secure werkzaamheden, duurzame materialen en uitstekende service. 

Bij ons staat kwaliteit altijd op nummer één, want een mantelzorgwoning laten bouwen doet u niet zomaar. Voor ons is een klus daarom ook pas écht af als we zeker weten dat alles perfect is en u er decennialang plezier van gaat hebben. Om dit te realiseren zorgen we ervoor dat we gebruik maken van de beste en duurzame materialen, werken we uiterst secuur en wordt alles uitvoerig en deskundig gecontroleerd voordat uw mantelzorgwoning wordt opgeleverd. Uiteraard wordt het project pas opgeleverd als u 100% tevreden bent met het eindresultaat. 

Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Als u tijdens het bouwen van de mantelzorgwoning toch ineens nog een aanpassing wilt doen, kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Als het voor ons nog mogelijk is om die aanpassing te doen, doen we dat uiteraard voor u.

RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw

Vraag direct een offerte op of stuur een berichtje

5 + 4 =