0341 74 56 46 info@rht-chaletbouw.nl

Recreatiechalets op maat gemaakt 

100% naar uw wens

Wij bouwen recreatiechalets volledig op maat, persoonlijk en met korte lijnen. Wij ontwerpen recreatiechalets in samenspraak met de klant, daarnaast bouwen en plaatsen wij de chalets. Uiteraard is het ook mogelijk om een ontwerp aan te leveren of om de chalet zelf te laten plaatsen.

Wij zijn een unieke partij omdat we de duurzame en de beste kwaliteit chalets leveren op de markt. Daarbij zetten wij altijd een stapje extra voor onze klanten. Onze recreatiechalets zijn ervoor gemaakt en ontworpen om decennialang mee te gaan. 

Het laten bouwen van een chalet is een intensief traject en vraagt daarom om vakmanschap en deskundigheid. Het hele traject wordt perfect met onze klanten afgestemd zodat wij altijd tevreden klanten hebben. Niet alleen tijdens of na de bouw maar ook in de toekomst.  

RHT Chaletbouw bouwt zowel chalets voor particulieren als voor recreatieparken

Van concept naar realisatie

RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw
N

Jarenlange ervaring

N

Maatwerk naar uw wens

N

Snelle opleveringen

N

Zeer secuur en deskundig

RHT Chaletbouw in het kort…

Gegarandeerde tevredenheid

Een recreatiechalet laten bouwen? Dan bent u bij RHT Chaletbouw op het juiste adres. Wij bouwen chalets voor diverse doeleinden en onderscheiden ons door onze uiterst kwalitatieve en secure werkzaamheden, duurzame materialen en uitstekende service. 

Bij ons staat kwaliteit altijd op nummer één, want een recreatiechalet laten bouwen doet u niet zomaar. Voor ons is een klus daarom ook pas écht af als we zeker weten dat alles perfect is en u er decennialang plezier van gaat hebben. Om dit te realiseren zorgen we ervoor dat we gebruik maken van de beste en duurzame materialen, werken we uiterst secuur en wordt alles uitvoerig en deskundig gecontroleerd voordat het project wordt opgeleverd. Uiteraard wordt het project pas opgeleverd als u 100% tevreden bent met het eindresultaat. 

Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Als u tijdens het bouwen toch ineens nog een aanpassing wilt doen, kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Als het voor ons nog mogelijk is om die aanpassing te doen, doen we dat uiteraard voor u.

RHT Chaletbouw
RHT Chaletbouw

Vraag direct een offerte op of stuur een berichtje

9 + 8 =